wrapper

Малишани из Предшколске установе „Вукица Митровић“ су данас на Дан Светог Саве обрадовани играчкама и слаткишима. На основу одлуке Градског већа, 660 новогодишњих пакетића који нису подељени преусмерени су овој васпитно-образовној установи која је 2014. године одликована Светосавском наградом Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Васпитачи ће од данас у раду моћи да користе едукативне и креативне играчке из пакетића, док ће слаткише уручити родитељима.

Иначе је Град Лесковац уочи новогодишњих празника обезбедио пакетиће намењене нашим најмлађим суграђанима узраста до седам година које су родитељи или старатељи пријављивали на дежурне телефоне.

Набављено је 7000 пакетића за дечаке и девојчице различитих старосних група и то: од 0-3 године, 4-5 и 6-7 година.  Подела уз пригодан програм, дечје песме у извођењу Леонтине, Деда Мраза и аниматора, је започета у СРЦ Дубочица када је подељено око 4000 пакетића малишанима из градских и месних заједница најближих граду. Након дочека Нове године пакетићи су подељени и у грделичком, вучјанском, печењевачком, брестовачком и манојловачком крају.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија