wrapper

Градски штаб за ванредне ситуације данас је одржао тридесету седницу.

Прва тачка данашњег дневног реда односила се на епидемиолошки ситуацију у Лесковцу и Јабланичком округу. Др Александра Николић в.д. директора Завода за јавно здравље обавестила је команданта и чланове Штаба да је у ову установу стигло 162 узорка, од којих је 153 негативно и 9 позитивно. Према најновијим резултатима укупан број оболелих од почетка епидемије у Јабланичком округу износи 310, у Лесковцу 205, Власотинцу 80, Лебану 9, Бојнику 12 и Медвеђи 4.

У складу са надлежностима Градски штаб за ванредне ситуације је усагласио одлуке са одлукама Владе Републике Србије и то:

Донета је и одлука да од понедељка, 4. маја, са радом крену шалтери за наплату ЈКП Комуналац, ЈП Дом и компаније ПВВ у Услужном центру Градске управе.

Једна од тачака односила се на функционисање јавног превоза на територији Града Лесковца. Донет је закључак да Одељење за комунално стамбене послове, саобраћај и инфраструктуру на основу мишљења Завода за јавно здравље одреди почетак рада јавног градског, приградског и локалног превоза путника на територији града Лесковца по фазама у складу са инструкцијама Кризног штаба Владе Републике Србије.

Штаб је обавештен о почетку рада предузећа за наплату паркирања „Паркинг и гараже Лесковац“.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија