wrapper

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић посетио је данас Трговинско-угоститељску школу.

Овом приликом обишао је кабинете у којима се обавља настава и разговарао са руководством школе.

Цветановић је подсетио на досадашња улагања у школске објекте и најавио санацију трговинско-угоститељске школе:

„До сада је у енергетску санацију школа уложено преко 75 милиона динара. Уређени су многи терени, фискултурне сале, тоалети и унапређени системи грејања у школама. Једна од школа коју очекује енергетска санација је управо Трговинско угоститељска школа. Пројекат санације и унапређења рада школе врђи се на основу Пројекта енергетске санације, који садржи следеће мере: санацију фасаде, замену старе грађевинске столарије, замену осветљења ЛЕД панелима. Након што смо конкурисали код Канцеларије за јавна улагања пријекат је допуњен додатним радовима који подразумевају термичку изолацију крова, замену унутрашње столарије, успостављање нове интернет мреже, замену подова у учионицама, изградњу санитарног чвора за особе са инвалидитетом, побољшање приступачности за особе са инвалидитетом. Укупна вредност ових радова је око 50 милиона динара и они ће школи дати потпуно нови сјај“ истакао је градоначелник Горан Цветановић.

Директор Трговинско угоститељске школе Градимир Илић истакао је податак да је Горан Цветановић први градоначелник који је посетио ову школу.

„Изражавам задовољство свих запослених оним што ће се урадити са овом школом у оквиру пројекта енергетске ефикасности. Веома важно је решавање и проблема материјалних трошкова који се у последњих неколико година редовно измирују. Захваљујем градоначелнику што је подржао овај пројекат да наша школа уђе у пројекат реконструкције“ поручио је директор ТУШ Градимир Илић.

Трговинско угоститељску школу похађа око 850 ученика, а интересовање деце за ову школу је из године у годину све веће.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија