wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић посетио је данас, заједно са генралним секретаром Сталне конференције градова и општина Николом Тарбуком, породицу Трајковић у насељу Анчики, која је недавно постала богатија за још један пар близанаца. Четворогодишњи Виктор и Павле добили су браћу – Уроша и Стефана. Приликом посете, градоначелник им је уручио поклоне – колица за близанце и играчке за старије дечаке, али и ауто-седишта, која локална самоуправа обезбеђује за сву новорођенчад на територији Лесковца. Поносни родитељи, Јелица и Милош Трајковић, захвалили су се на указаној пажњи и поклонима и истакли да им веома значи подршка коју им локална самоуправа пружа, и то у најосетљивијем периоду одгајања и васпитавања деце.

Лесковачка компанија „Беби снови“, одавно позната по хуманости и друштвеној одговорности, за децу је обезбедила и креветиће, који ће им бити достављени у току наредне недеље.

Подсећамо, готово сви национални портали и штампани медији пренели су вест о томе да је породица Трајковић природним путем добила два пара близанаца истог пола, а стручњаци тврде да је статистичка вероватноћа да се тако нешто деси 1 : 700.000.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија