wrapper

Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, председник Скупштине града Лесковца Александар Ђуровић, секретар Скупштине града Лесковца, Зоран Вукашиновић и начелник Јабланичког управног округа Милош Ћирић обишли су запослене у Општини, Јабланичком управном округу и Градској управи и том приликом честитали новогодишње и божићне празнике свим запосленима. Запосленима је подељен и Лесковачки гласник.

У просторијама Градске управе одржана је конференција на којој је главни архитекта Ивана Јоксимовић истакла да је претходна година била успешна, са надом да ће наредна бити још успешнија, и да ће успети да све пројекте реализују на време. Један од главних пројеката је изградња градског трга, са чијим радовима ће се кренути током 2019. године.

Градоначелник Лесковца, др Горан Цветановић, честитао је новогодишње празнике, нагласивши да Град настоји да на лицима својих суграђана измами задовољне осмехе. Заједничким силама се треба трудити и радити како би били видљиви резултати, да 2019. година буде још успешнија и да је главни пројекат за 2019. управо градски трг. Говорио је о фабрикама „Џинси“ и „Јура“, и о отварању фабрике „Аптив“ у току јануара.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија