wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић је са својим сарадницима посетио ученике на часу физичког фаспитања у новоизграђеној фискултурној сали у Основној школи „Вожд Карађорђе“. Овом догађају је претходила прес конференција поводом гасификације Лесковца и радова који се изводе у непосредној близини најмлађе школе у граду.

Том приликом градоначелник Цветановић казао је следеће:

„Гас треба да дође до оваквих институција као што је школа „Вожд Карађорђе“. Они се тренутно грејањем снабдевају од Спортско-рекреативног центра „Дубочица“ и имају повремено проблема са грејањем. Радује ме да је гасификација кренула пуним капацитетом, и ова инвестиција од 66 милиона динара од стране „Југоросгаса“ има подршку Града Лесковца у сваком погледу.“

Овај важан пројекат је само још једна у низу инвестиција чији циљ је подизање квалитета живота грађана Лесковца, а област образовања је један од приоритетних.

„Драго ми је да смо у сали школе која има традицију од 30 година. Пре годину дана имали смо то задовољство и част да оплеменимо овај простор и направимо потпуно нову салу, инвестиција вредна скоро 35 милиона динара, и драго ми је да видим велики број ученика са задовољним лицима,“ – додао је градоначелник Цветановић.

Поменувши бројна улагања у област образовања, градоначелник је истакао да је поред квалитетних услова за рад и школовање важан и стручни кадар који преноси знање на најбољи могући начин, али и особа која се налази на челу ових храмова знања, јер од њих много тога зависи. С тим у вези похвалио је директорку Александру Милосављевић и присутне професоре физичког васпитања чијим часовима је присуствовао и напоменуо да сви посвећени и стручни просветни радници који сматрају да поседују менаџерске способности, вољу и жељу да унапређују овај витални сегмент нашег друштва увек у Локалној самоуправи имају савезника и партнера.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија