wrapper

У конференцијској сали Опште болнице Лесковац данас је одржана Изборна Скупштина Српског лекарског друштва.

Тема данашње Скупштине била је избор председника, потпредседника и чланова председништва подружнице Српског лекраског друштва у Лесковцу и на нивоу Србије.

Овом приликом градоначелник Лесковца, др сци. мед. Горан Цветановић изабран је за члана председништва Српског лекарског друштва Републике Србије, и поново је изабран за члана председништва Oкружне подружнице Српског лекарског друштва Лесковац.

Захваљујући се на указаној части и поверењу Цветановић је казао следеће: „Бити лекар, значи бити хуман, одговоран, храбар и посвећен. Иако су ме животне околности одвеле у другом правцу, са великим поносом сећам се дана када сам носио бели мантил и своје знање улагао у помоћ пацијентима. Намера да останем веран професији коју сам одабрао ојачана је стицањем звања доктора медицинских наука и моје је искрено веровање да ћу једног дана поново имати прилику да обављам посао лекара“.

За председника окружне подружнице Српског лекарског друштва Лесковац на данашњој седници Скупштине изабран је др Милан Петровић, начелник Службе за урологију који је дошао на место др Горана Станојевића, начелника Службе за патололошку дијагностику.

Изабрани су и нови чланови Скупштине СЛД-а др Божидар Миљковић и примариус др Вања Илић.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија