wrapper

Градоначелник Горан Цветановић, данас је у Свечаној сали града Лесковца одржао конференцију за медије чије су теме биле сертификација града и боравак у Бриселу са делегацијом Националне алијансе за локални економски развој.

Лесковац је Сертификат Града о повољном пословном окружењу први пут добио 2010. године, док је последња надзорна провера испуњености критеријума сертификације спроведена је 9. марта 2018. године када је утврђено да Лесковац испуњава услове да задржи статус сертификоване локалне самоуправе која је изградила повољно пословно окружење. Проценат испуњености критеријума највиши је до сада и износи 92,4%.

-Један од доказа да смо на добром путу је тај што су компаније које послују у нашем граду одлучиле да прошире своје производне капацитете а очекује нас и отварање фабрике Aptiv Packard и маркета LIDL- рекао је на конференцији Цветановић, најавивши да ће у Лесковцу ускоро бити отворен ритејл парк Poseidon grouр.

Говорећи о посети Бриселу, Цветановић је истакао да је са директором компаније Coca-cola разговарао о плану да ова компанија помогне реконструкцију зграде некадашњег Радио Лесковца за потребе Канцеларије за младе.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија