wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је на 49. заседању Скупштине Сталне конференције градова и општина изабран за председника ове организације у конкуренцији од 11 градова и општина. На истом заседању је изабран и нови генерални секретар Никола Тарбук, на место господина Ђорђа Станичића.

У Аероклубу у Београду је организован пријем поводом завршетка дугогодишњег мандата господина Ђорђа Станичића на месту генералног секретара Сталне конференције градова и општина, ком је присуствовао и градоначелник Цветановић.

На организованом пријему градоначелник Лесковца и председник СКГО-а др сци. мед. Горан Цветановић се захвалио колегама на указаном поверењу и додао да му је част председавати организацијом која је спона између локалних самоуправа и Владе Републике Србије, како би сарадња и веза између њих била јача, квалитетнија и боља.

„Колико год тај задатак био изазован и комплексан, знатно је лакши јер почива на стабилним темељима које је поставио један способан и изузетно вредан и стручан човек којем је ово вече посвећено, господин Ђорђе Станичић. Овом приликом изражавам искрену захвалност због свега што је на овом пољу постигао током своје изузетне каријере на месту генералног секретара. Хвала му што је целог себе дао и посветио овој организацији и сваком њеном члану и партнеру. Сигуран сам да ће увек бити ту за нас, то нас храбри да са сигурношћу наставимо његовим утабаним стазама са господином Николом Тарбуком за кога знам да изузетно цени и вреднује рад господина Станичића и као и ја, очекује његову подршку,“ – и додао да је успех неизбежан уколико се прави човек постави на право место, што је својом борбеношћу, преданошћу и огромном енергијом показао господин Станичић, водећи ову огромну организацију, и пожелео му много успеха на свим пољима и доброг здравља. Градоначелник Цветановић је господину Станичићу у име свих чланова СКГО уручио пригодан поклон.

Поменутом догађају присуствовала је и министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, председница Центра за високе економске студије Кори Удовички, као и председник НАЛАС-а Келменд Зајази, и многи други пословни и међународни партнери.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија