wrapper

Након награде „ТHE BIZZ AWARDS“, којом је Општа болница Лесковац 14. новембра прошле године била награђена у Хонг Конгу, градоначелник Лесковца др Горан Цветановић добио је два признања.

Прво признање стигло је градоначелнику од стране WORLD LEADER BUSINESSPERSON за успешног лидера који ради на иновативан, едукативан и систематичан начин (For being successful leader who works in an innovative, knowledgeable and systematic manner) и друго признање за изванредно пословно руководство (Excellence in business leadership) на предлог њиховог Одбора за еваулацију.

Подсетимо, награду „THE BIZZ AWARDS“ додељује организација World Confederation of Businesses.

Награда се додељују институцијама, установама, организацијама и појединцима који су отварили запажене резултате у области у којој послују.

На овај начин лесковачка болница придружила се еминентној и значајној породици WORLDCOB која окупља најуспешније и најзначајније организације на свету.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић преузео је нараду у Хонг Конгу. Чланак о томе нашао се у „BUSINESS DIRECORY 2019“ објављеног од стране WORLD CONFEDERATION OF BUSINESSES.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија