wrapper

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања је Ценру за социјални рад донирало средства у висини од око 5,5 милиона динара у склопу процеса унапређења рада установе као и стварања предуслова за дигитализацију и аутоматизацију процеса рада.

Опрему, купљену овим средствима чини 45 рачунара последње генерације, 34 двостраних скенера, 48 двостраних штампача, 2 андроид рачунара.

Ова донација представља највеће појединачно инвестиционо улагање Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у једном Центру када је у питању рачунарска опрема.

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић је данас посетио ову институцију и том приликом истакао да је Центар за социјални рад једна од најважнијих институција у пољу социјалне заштите грађана јесте Центар за социјални рад који обавља послове којима се обезбеђује остваривање права грађана и додао: „Када смо преузели одговорност, ова установа се налазила у веома тешком стању. Њена наслеђена дуговања износила су око 11 милиона динара, које је Град Лесковац, препознавши значај ове установе као кључног актера социјалне заштите, успео да измири, и на тај начин омогућио овој установи континуирани рад. Локална самоуправа се сталним улагањима у Центар непрестано труди да побољша његово пословање и развије његове капацитете.“

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија