wrapper

У сали Скупштине Града Лесковца данас су подељени уговори из пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ који је партнерски пројекат града Лесковца и општина Власотинце, Лебане и Медвеђа финансиран од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за демографију и социјалну политику министарке Славице Ђукић Дејановић.

Граду Лесковцу је на овом пројекту припало око 36 милиона динара, од чега је 22 милиона опредељено за грантове који су данас подељени 61 лицу.

„Лесковац тежи да буде град младих. Уз поштовање и уважавање старијих и искуснијих желимо да допринесемо да привредном климом доминира млади дух, да се сви незапослени запосле, да нашим улицама доминирају млади брачни парови, млади родитељи и много деце. Пратимо и помно се припремамо за конкурсе које наша министарства расписују. На тај начин смо дошли и до средстава која данас додељујемо и за које се надам да ће у великој мери помоћи суграђанима који су данас са нама. О значају подршке ће неко од њих говорити касније“ рекао је градоначелник др Горан Цветановић на подели.

„Поред ових  грантова добили смо средства за адаптацију једног од најстаријих вртића у граду, вртића Бамби и за изградњу Авантура парка у укупном износу од 14 милиона динара“ подсетио је градоначелник.

У име добитника захвалио се Марко Ђорђевић, адвокат.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија