wrapper

Дневни боравак Дуга данас је у својим просторијама обележио 13. година постојања и рада. Свечаности приређеној овим поводом присуствовали су представници МНРО удружења, корисници Дуге и представници локалне самоуправе.

Андрија Атанасковић, помоћник градоначелника, обратио се свима овим поводом и казао:

„Потреба за постојањем оваквог боравка, препозната је од стране градоначелника др Горана Цветановића који је, као тадашњи председник Скупштине општине подржао иницијативу и доделио простор за несметано обављање активности овог удружења. Од тада па до данас овај боравак успешно ради, а град Лесковац за његово функционисање издваја око 5 милиона динара, док се МНРО удружење финансира преко пројеката из Социјалне и здравствене заштите.“

„Дневни боравак Дуга традиционалном забавом, кроз игру и песму обележава свој 13. рођендан.Овај боравак је најпре почео као пројектана активност да би данас прерастао у организацију која води бригу и ради са својим корисницима и својим програмом обухвата и децу и младе и одрасле“ казала је на свечаности Александра Јовановић, координатор пројекта.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија