wrapper

Традиционална дечја недеље која се сваке године обележава у другој седмици октобра се ове године одржава под слоганом „Дете је дете да га волите и разумете“. Поред бројних активности установа културе и васпитно-образовних институција за најмлађе чланове наше друштвене заједнице, неизоставни део дечје недеље је и пријем малишана у кабинет градоначелника. До сада је велики број школске и предшколске деце добио прилику да прошета просторијама кабинета градоначелника Лесковца и ближе се упозна са радом истог. Ове године је због епидемиолошке ситуације и поштовања прописаних мера број деце која су посетила градоначелника нажалост много мањи али се од традиције није одступило.

Заменица градоначелника др Лидија Димитријевић је драгим гостима представила рад кабинета градоначелника а онда им се и званично обратила:

„Одговорност свих нас, од родитеља, преко наставника, до руководилаца јесте да усмеримо нашу децу ка правим вредностима и створимо им што боље услове за одрастање, јер на младима свет остаје.

Како бисте ви расли здраво и школовали се квалитетно.

Хвала вам на данашњој посети, желим вам да будете добри ђаци, и пре свега добри људи!“

И градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је разговарао са децом, одговарао на њихова питања а затим им показао просторије кабинета градоначелника и Свечану салу града Лесковца. Деца су се представила градоначелнику и у знак сећања на овај дан му уручила цртеже.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија