wrapper

Чланци поређани по датуму: фебруар 2022

понедељак, 28 фебруар 2022 11:57

КВАНТНА СОБА У ШОСО "11. ОКТОБАР"

Један од примарних циљева којима локална самоуправа тежи је стварање адекватних услова за образовање и васпитање деце на територији нашег града. Због тога се сваке године повећава издвајање из буџета за ову област, па је у текућој години за функционисање образовних институција предвиђено скоро 800 милиона динара.

Одељење за заштиту животне средине Градске управе града Лесковца, у сарадњи са ЈКП "Комуналац", Одељењем комуналне полиције и компанијом PWW, спровело је акцију чишћења и уређења јавне површине у селу Бунушки Чуфлук.

Данас је одржана света литургија поводом славе храма Светог Симеона у Дубочици у којем је богослужење почело 1. децембра прошле године.

Након што су завршени подополагачки радови са подним мозаиком од 5 врста мермера, чиме је покривено 258 метара квадратних, а за те намене из градске касе је издвојено 10,7 милиона динара, за становнике овог дела града отворена су врата велелепног храма.

Буџетом Републике Србије као и буџетом града Лесковца за 2022. годину предвиђено је повећање плата у јавном сектору и свим здравственим и социјалним службама, као и повећање пензија.

Страна 1 од 16

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија