wrapper

Чланци поређани по датуму: децембар 2019

среда, 25 новембар 2020 14:59

ОТВАРАЊЕ НОВЕ КОВИД АМБУЛАНТЕ

Kовид амбуланта на примарном нивоу здравствене заштите је кадровски и просторно ојачана, тако да је у здравственој амбуланти бр 3. на спрату где је била Служба кућног лечења отворена још једна Kовид амбуланта. Служба кућног лечења пребачена је у зграду Дома здравља, тако да сада постоје четири Ковид амбуланте са Ковид амбулантама у огранку Дома здравља Вучје и у огранку Дома здравља Грделица.

Данас се широм света обележава Светски дан борбе против насиља над женама који за циљ има подизање свести о овом озбиљном друштвеном проблему. Било која врста насиља оставља трајне последице на жртве и зато се сваког 25. новембра скреће пажња на чињеницу да ниједна жена не мора и не сме да трпи насиље јер оно не угрожава само жртву, већ ослабљује читаво друштво. У тренутку када се читав свет бори против епидемије вируса корона не смемо да заборавимо да у нашем граду и држави постоји нулта толеранција на било који вид насиља.

уторак, 24 новембар 2020 14:40

ПРЕДЛОЖИ БУЏЕТ

Да Лесковац буде по мери грађана. Предложите буџет.

уторак, 24 новембар 2020 00:00

Здравство

Лесковачко породилиштe

У Лесковачком породилишту за 24 сата рођене су четири бебе. Три девојчице и један дечак.

Хитна помоћ

У хитној служби лесковачког Дома здравља и претходне ноћи било је доста интервенција: 31 кућнa посетa лекара, амбулантно су прегледана 30 пацијента.

Страна 1 од 1068

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија