wrapper

Чланци поређани по датуму: фебруар 2017

У присуству великог броја запослених, градоначелника Лесковца Горана Цветановића и других гостију, Служба хитне медицинске помоћи лесковачког Дома здравља обележила је своју крсну славу Сретење Господње.

 Овогодишњи домаћини Слађан Цветковић, возач, и медицинска сестра Данијела Тодоровић, славу су предали Александру Атанасијевићу, лекару, и Татјани Илић, медицинској сестри у Служби хитне помоћи.

„Данас када Србија обележава Дан државности у сећање на Сретење 1804. када је почело ослобађање од Турске, и исти датум 1835. када је донет први модерни устав Србије, користим прилику да свим суграђанима честитам овај празник.

Велики број Лесковчана окупио се у централном градском парку како би заједно са члановима и волонтерима Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) обележили 15. фебруар, Светски дан деце оболеле од рака.

Поводом почетка другог полугодишта, градоначелник Лесковца Горан Цветановић и начелница Градске управе за друштвене делатности Сузана Станковић Илић одржали су састанак са директорима свих основних и средњих школа на подручју града.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија