wrapper

Након обиласка компанија „Аутостоп“ и „ Лескобегс“ градоначелник др Горан Цветановић је на конференцији за медије говорио о преговорима са потенцијалним инвеститором из Италије који ће, уколико у Лесковцу отвори свој погон, запослити око 2000 радника.

Цветановић није желео да прецизира о којој компанији је реч, рекавши да се ради о произвођачу малих кућни апарата и објаснивши да су руководиоци ове компаније посебно интересовање исказали за Град Лесковац и потенцијале које нуди.

Градоначелник је говорећи о потенцијалном инвеститору најавио да ће италијанска компаније октобра месеца одржати интервју са потенцијалним радницима и овом приликом најавио да ће сви заинтересовани бити обавештени о времену одржавања интервјуа.

„Прошле недеље руководиоци италијанске компаније били су у мом кабинету на разговору. Разговарао сам и са нашим амбасадором у Италији и он ми је пренео њихове импресије о Лесковцу. Долазе овде да интервјуишу радну снагу и желим да ми представници медија обавештавањем потенцијалних радника помогну да у наш град доведемо још једног инвеститора“, казао је градоначелник.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија