wrapper

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је поводом 8. априла - Светског дана Рома упутио честитку свим припадницима ромске популације града Лесковца:

"Свим припадницима ромске популације честитам Светски дан Рома, желим им пуно среће, здравља и успеха, и да заједничким снагама победимо корона вирус."

Градоначелник Цветановић се осврнуо на резултате који су постигнути у последњих годину дана, истакавши комплетно уређење насеља Сат махали, улице Сутјеска и Раданска, израду планова за насеље „Славка Златановћа“, дозволу за изградњу цркве, као и помоћи социјално угроженим људима.

„Сигуран сам да ћемо у наредном периоду много више урадити за ромску популацију, јер је у плану да се у највећем насељу у Подворцу уради реконструкција канализације, водоводне мреже и асфалтирање улица, и сигуран сам да ће ромска популација бити задовољна нашим ставом, јер су они то заслужили“ - казао је градоначелник Цветановић.

Цветановић је охрабрио припаднике ромске популације у Лесковцу да истрају у заједничкој борби против много тежег “невидљивог непријатеља“ подсетивши да су Роми били уз своју државу и пре 20 година када су заједно са већинским народом бранили земљу против видљивог непријатеља.

 

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија