wrapper

Заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић данас је посетила Центар за едукацију Николић и Јелену Николић, младу жену која је путем пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ добила новац од Града и своју бизнис идеју спровела у дело.

Том приликом заменица градоначелника Ранђеловић казала је следеће:

„2018. године је Јелена Николић, власник овог едукационог центра добила путем пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ око 360 хиљада динара. Они су тада унапредили ову едкациону учионицу где сва деца узраста од 2 до 10 година могу добити сву додатну помоћ.“

„Преко пројекта „Радимо за бољу будућност деце“ до сада је преко 80 младих особа добило прилику да покрене или да унапреди свој бизнис, осим тога, преко истог овог пројекта урадили смо реконструкцију једног од највећих вртића у граду вртића „Бамби“, као и енергетску санацију Основне школе у Печењевцу и изградњу Авантура парка“, истакла је заменица Ранђеловић.

„Жеља нам је и да пружимо шансу младим амбициозним људима да унапреде своје пословање и да остану у граду, што је и суштина за коју се залажемо као локална самоуправа“, казала је заменица градоначелника и истакла да ће Град у току ове недеље поново конкурисати и да се нада да ће и ове године добити средства и обновити још неку школу.

Јелена Николић, власник Центра за едукацију Николић, на конференцији за медији истакла је следеће:

„Овај Центар смо отворили 2016. године, а захваљујући средствима које смо добили, 360 хиљада динара преко пројекта, опремили смо ову Монтесори учионицу по свим задовољавајућим стандардима. Упослили смо још једно младу особу која ће остати овде у граду и у плану имамо да ускоро запослимо још једну особу која ће бити на стручној пракси“.

Центар за едукацију „Николић“ организује радионице које подразумевају рад у Монтесори учионици са оригиналним материјалима подељеним у пет области интересовања деце узраста од 2 до 10 година, а поред тога пружају и услуге са школском децом која уз њихову помоћ могу написати домаћи са учитељицом Јеленом. Пружају и услуге дефектолога који ради са децом са сметњама у развоју, као и услуге логопеда.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија