wrapper

У оквиру својих радионица које спроводе широм Сребије, Сања Маринковић и Весна Дедић, новинарке и списатељице, посетиле су Лесковац.

У суботу, 31. марта 2018. године њих две су са др Габријелом Стојковић, шефом Ангио сале у Општој болници Лесковац, адвокатом и докторантом Јованом Пејчић Вуковић и магистром српскок језика Биљаном Мичић, професором у гимназији, разговарале о њиховом професионалном и приватном животу.

Сала Лесковачког културног центра била је премала да прими све заинтересоване жене које су желеле да прошетају Булеваром женских тајни.

Овај догађај је успео Лесковчанкама да измами емоције на тему женског поуздања, среће, љубави, лепоте, брачних односа….

Радионици су присуствовале психолог Ана Милчић, тренера за лични развој из Ниша и Тање Курчубић, која је давала савете за успоравање старења, оно што сваку жену посебно занима.

У име града Лесковца присутнима се обратила помоћница градоначелника Лесковца Кристина Васиљковић, која је гошћама пожелела добродошлицу нагласивши да Лесковац подржава жена и константно ради на њиховом оснаживању.

"Град пружа подстицаје у виду запошљавања, у виду постављањеа жена на руководећим функцијама, подстицаји се пружају женском предузетништву. Ради се на оснаживању и економском јачању жена јер економски јака жена је и слободна жена" поручила је Васиљковић.

Директорка Лесковачког културног центра, Сања Цонић, такође је гошћама пожелела добродошлицу уз напомену да су овакве радионице инспирисале њу и запослене у ЛКЦ-у да покрену неки сличан вид радионица са женама.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија