wrapper

Данас се изводе радови на асфалтирању деонице пута према Вучју у дужини од 1,7 км, тј. на деоници на којој је извршено демонтирање коцке и проширен коловоз са 5 на 6 метара.

На конференцији за медије обратио се Оливер Антанасијевић, заменик председника Скупштине, и том приликом је истакао:

„Овај пут који води до Вучја, на којем се тренутно налазимо, изграђен је средином 20. века и од изградње до сада, није било већих и значајнијих улагања у њега. Најпре су уређени тротоари који воде од хемијске школе до СРЦ Дубочице. Извршено је и демонтирање коцке на деоници дугој 1700 метара, коловоз на том делу проширен са 5 на 6 метара и у среду је започето асфалтирање тог дела саобраћајнице које се завршава данас. Вредност уређења ове саобраћајнице износи 282 милиона динара, а инвеститор је Јавно предузеће Путеви Србије, са којим имамо одличну сарадњу.“

Новица Николић, директор ЈП Урбанизам и изградња, је рекао:

"Са почетком грађевинске сезоне настављени су радови на реконструкцији државног пута ка Вучју. Радови су почели крајем прошле године, урађени су десни тротоари, лева страна је припремљена за асфалтира, урађена је замена ивичњака и у току следеће недеље очекујемо почетак асфалтирања и на том делу. Оно што је најбитније, почело се са скидањем камене коцке и са асфалтирањем. Она је скинута у површини око 8000 квадратних метара. Очекујемо да у току дана буду завршени радови на асфалтирању."

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија