wrapper

Градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића данас је посетила др Неети Садана, анестезиолог из Бостона која сарађује са лекарима из Опште болнице Лесковац, а нарочито са Службом за хирургију и др Предрагом Ивановићем. Приликом разговора др Садана је рекла да са лекарима из лесковачке болнице има добру сарадњу, да је одушевљена организацијом и начином рада запослених, да воли Лесковац и Србију.

Градоначелник и др Садана су разговарали о значају вакцинације у борби против корона вируса и договорили обилазак неког од вакциналних пунктова током њеног боравка у Лесковцу. Др Садана је са лекарима лесковачке болнице поделила своје богато знање и искуство и упознала их са савременим техникама анестезиологије које примењује.

Приликом посете градоначелнику др Садана је објаснила да путује светом како би помагала болницама и да свуда износи своја позитивна искуства из нашег града и земље, да је фасцинирана пределима и природним богатствима привредом и људима и да ју је Лесковац као такав град изабрао да у њему ради.

Tagovano

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија