wrapper

Основна школа „Светозар Марковић“ данас је, свечаном седницом у Народном позоришту, обележила 114. година постојања и рада.

Испред локалне самоуправе присутне је поздравила и честитала Дан школе Емина Јовановић, директор Центра за стручно усавршавање у образовању.

„Образовањем се може променити свет, па је с обзиром на то ваш главни задатак да непрекидно наоружавате нове генерације ученика знањем и образовањем, а ви тај задатак обављате одлично.“

Емина Јовановић је притом додала: „Град Лесковац улаже велике напоре да нашим ђацима обезбеди најбоље услове за едукацију како би се на тај начин квалитет њиховог знања подигао на виши ниво. Године 2016. Град је обрадовао ученике ове школе спортским тереном за шта је из градске касе било издвојено 2,3 милиона динара. Приводе се крају радови на енергетској санацији ове образовне установе, а све с циљем да сви храмови знања добију изглед какав заслужују. Из градске касе за ову намену издвојено је 6,1 милион динара. Ових дана обављају се радови око ваше школе, али ускоро добијате и нову ограду, у коју ће локална самоуправа уложити 3,12 милиона динара, након чега ће ваша школа засијати новим сјајем.“

Директор Центра за стручно усавршавње у образовању, Емина Јовановић, у име градоначелника Лесковца, др Горана Цветановића, примила је захвалницу за изузетну сарадњу и пружање подршке у раду од стране Основне школе „Светозар Марковић“.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија