wrapper

Градске вести

МИНИСТАР НЕДИМОВИЋ И ГРАДОНАЧЕЛНИК ЦВЕТАНОВИЋ РАЗГОВАРАЛИ У СВИРЦУ СА ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић је данас боравио у Лесковцу и са градоначелником др сци. мед. Гораном Цветановићем посетио пољопривреднике у Свирцу како би разговарали о покретању откупљивачког центра за парадајз и паприку.

Опширније...

ИЗ БУЏЕТА ГРАДА ИСПЛАЋЕНО 5,4 МИЛИОНА ДИНАРА НА ИМЕ ЈАВНИХ РАДОВА

Данас је из буџета града Лесковца исплаћена сума од 5.400.000 динара на име Јавних радова, као мере активне политике запошљавања за 2021. годину.

Опширније...

ПОЧЕЛИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ САОБРАЋАЈНИЦЕ У СЕЛУ ВОЈИНИЦА

Данас су у селу Војиница почели радови на уређењу саобраћајнице у дужини од преко 850 метара. Средства за реализацију овог важног пројекта у вредности од 6,2 милиона динара обезбедио је Град Лесковац. Извођач радова је „ПЕРИЦА ЈОВИЋ предузетник АБ КОП“ из Власотинца.

Опширније...

ПОЧЕЛА ИСПЛАТА НОВЦА ЗА УЏБЕНИКЕ УЧЕНИКА ПРВОГ РАЗРЕДА ОСНОВНИХ ШКОЛА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЛЕСКОВЦА

Град Лесковац већ трећу годину заредом из буџета издваја средства за уџбенике за све ученике првог разреда основних школа на територији града.
Финансијска помоћ родитељима ђака првака се остварује тако што родитељи поднесу захтеве школама које даље документацију прослеђују Одељењу за друштвене делатности Градске управе након чијег спровођења поступка се на рачун родитеља који је поднео захтев уплаћује 6000 динара.
Опширније...

ШКОЛСКИ ТУРНИР У СТОНОМ ТЕНИСУ

У организацији Савеза за школски спорт Лесковац јуче и данас је у простору СРЦ Дубочица организовано школско такмичење у стоном тенису.

Опширније...

ОДРЖАНЕ КОЊИЧКЕ ТРКЕ НА ХИПОДРОМУ

Данас је на простору лесковачког хиподрома Коњички клуб 1933 организовао октобарске коњичке трке. Овај догађај се од 2013. године одржава у оквиру обележавања Дана ослобођења Лесковца у Другом светском рату.

Опширније...

ОБИЛАЗАК РАДОВА НА СТАДИОНУ

Лесковац је један од три града у Србији у којима је започета изградња савремених стадиона по УЕФА стандардима.

Опширније...

РЕХАБИЛИТАЦИЈА КОЛОВОЗА КОД ЗГРАДЕ "ТРИ ШЕШИРА"

Јавно предузеће „Путеви Србије“ је данас започело радове на рехабилитацији коловоза раскрснице код зграде „Три шешира“. Површина рехабилитованог дела ће након завршетка радова износити 2500 квадратних метара и за те намене издвојена је сума од три милиона динара.

Опширније...

МИНИСТАР ВУЛИН У ПОСЕТИ ПУ ЛЕСКОВАЦ

Министар унутрашњих послова Александар Вулин боравио је данас у Лесковцу и том приликом је посетио Полицијску управу у Лесковцу.

Опширније...

ПОБЕДА РУКОМЕТАША ДУБОЧИЦЕ 54

Рукометаши Дубочице 54 победили су вечерас у Лесковцу екипу Мокре Горе резултатом 29:21 (13:13).

Опширније...

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија