wrapper

Ноћни живот града нуди велики избор места за излазак младих људи. Ту су дискотеке, ноћни клубови и кафићи, затим ресторани са великим бројем специјалитета, по чему је град надалеко познат, такође, биоскопи, летње баште и остало. Све  ово чини да житељи и посетиоци Града Лесковца увек буду задовољни и лепо се проводе.

Град својим житељима и посетиоцима нуди за излазак дискотеку „Сафир”. Дискотека „Сафир” прима преко 5 000. посетиоца и затвореног је типа. У оом објекту преко викенда, петком и суботом гостију позната имена српске естраде, познати ДЈ-еви и извођачи, организују се промоције пића и догађаја. Од осталих места које вреди поменути су клубови, кафић „Рупа” са својом баштом и атмосфером за поподневно опуштање.

Љубитељи рок музике најчешће су у клубовима: „Винус”, „Аполло” и „Грув”. Викендима у овим клубовима гостују рок састави из Лесковца али и из других градова. Ови клубови  нуде добру рок забаву и провод.  У кафе бару „Пикасо” се уторком организују караоке журке. Уз такмичарски дух и караоке журку могу се освојити и вредне награде. 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Видео галерија