wrapper

Ове недеље град Лесковац пише историју и затвара једно успешно поглавље посвећено рукомету - у Спортско-рекреативном центру Дубочица je одржан финални турнир Купа Србије „Проф. др Бранислав Покрајац“.


Полуфинални дуели играни су у четвртак, у мечу између РК Војводина и Радничког из Крагујевца као победник је изашао клуб из Војводине, док се утакмица између домаћег клуба РК Дубочица и РК Металопластика завршила пласманом шабачког клуба у финале купа, упркос доброј борби лесковачких рукометаша, великом одазиву публике и одличној атмосфери у великој сали СРЦ Дубочица.
Финале Купа „Проф. др Бранислав Покрајац 2022“ одржано је вечерас уз директни пренос на Радио телевизији Србије. Узбудљив меч између РК Војводина и РК Металопластика био је неизвестан до самог краја. Након продужетака славила je екипа из Шапца РК Металопластика (28:29) и заслужено освојила Куп Србије.
Ово је први пут током седамдесет годима дуге рукометне традиције да је град Лесковац домаћин престижног државног такмичења. Рукометни савез Србије је похвалио организацију и посвећеност Града Лесковца.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија