wrapper

У недељу, 7 новембра 2021. године,  у Краљеву је одржана 11. церемонија додела награда под називом Краљевски оскар Седам круна на којој су одлуком медија и публике додељена признања личностима и организацијама које су обележиле 2021. годину у одређеним областима.
Међу награђенима се нашла и Туристичка организација града Лесковца, крунисана признањем Најбоља Туристичка организација у 2021. години. Образложење организатора догађаја за ово признање гласило је да је поред изузетне промоције Лесковца и околине како у медијима и на манифестацијама посвећеним туризму, тако и на плану снимања документарних и дугометражних филмова везаних за Лесковац и личности које су обележиле један период живота у овом дивном граду на југу Србије.
 
Награду за  најбољу Туристичку организацију примио је директор ТОЛ Небојша Коцић који се захвалио свима који су гласали и на тај начин показали да се рад и труд ТОЛ на промоцији града и околине исплатио и најавио нове активности у 2022. години.
 
Међу награђенима нашли су се између осталих и легенда Југословенског и српског глумишта Весна Чипчић којој је награду уручио градоначелник града Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић који је истакнуту глумицу позвао да буде гост града Лесковца.
 
Свечаној церемонији додела награда присуствовали су и истакнути уметник Миша Мијатовић, новинар и тв лице Славко Белеслин, Ненад Миленковић директор  фестивала драма и серија, јединог фестивала тог типа на Балкану и други.
 
Одушевљење и подршку за признање подвиг године изазвала је додела признања Ђорђу Јоксимовићу по којем је снимљен филм ОТАЦ. Човеку који се 6 година борио не би ли повратио своју децу што је и упео 2021. године. Ђорђу су поклоне и донације за породицу упутили многи спонзори и донатори догађаја.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија