wrapper

Данас је заменик председника Скупштине града Лесковца Милун Динић посетио најстаријег Лесковчанина Александра Стојановића који данас слави 102. рођендан.

Милун Динић се захвалио господину Стојановићу на доброчинству и хуманости и пожелео му много здравља и пуно насмејаних дана, да живи још много година. Он је пренео честитке и поздраве и од стране градоначелника Лесковца др сци. мед. Горана Цветановића који је овом доброчинитељу пожелео све најбоље у животу, јер Александар Стојановић није само пример хуманости, него и позитивног става према животу, елана и воље, човек на кога сви треба да се угледају.

Подсетимо, Александар Стојановић је терзија у пензији, који је доживео дубоку старост не губећи вољу за животом и позитивном енергијом. Он је користио сваку прилику да помогне свом граду и својим суграђанима. Када су Србију захватиле велике поплаве 2014. године, Александар Стојановић је посетио седиште града и донирао 100.000 динара за поплављена подручја. Учесник је бројних хуманитарних акција, свакодневно помаже деци, материјално угроженима...

Када је почела борба против заразне болести Ковид-19, међу првима је извршио уплату, на донаторски рачун града Лесковца, суме од 200.000 динара, донације која је дата од срца. Сви ови примери говоре да је Октобарска награда града Лесковца, чији је носилац господин Стојановић, отишла у праве руке.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија