wrapper

РТС–ов забавно–музички караван најлепших народних песама, који током лета обилази Србију, синоћ је боравио у Лесковцу и забављао лесковачку публику на платоу испред Народне библиотеке.

Публика је уживала уз звуке најлепших народних песама. Уз пратњу Народног оркестра РТС–а, под управом Мише Мијатовића наступили су: Сале Тропико, Аца Илић, Вања Мијатовић, Јасна Ђокић, Нада Јовановић, Петар Митић, Ивана Павковић и победник Драгачевског сабора трубача у Гучи 2019, оркестар Елвиса Бајрамовића.

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић захвалио се РТС-у на предивном концерту и истакао да град Лесковац као туристички центар има шта да понуди, поред најпосећеније и јубиларне 30. Роштиљијаде која је за нама, до оних који следе попут Дане паприка који следе и који ће се традиционално одржати у Доњој Локошници 15. септембра, а одмах након тога од 18-22. септембра одржаће се Лесковачки интернационални фестивал филмске режије – ЛИФФЕ, који је јединствен у Србији и позвао све да посете Лесковац, јер је Лесковац град који има шта да понуди, поред туристичких манифестација – најбољи вртић, најбољи Геронтолошки центар, најбољи културни центар који је и иначе домаћин ЛИФФЕ-а.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија