wrapper

Приводе се крају радови на рехабилитацији коловоза општинског пута 15 Лесковац - Доње Стопање у дужини од 500 метара, за које је Град Лесковац издвојио шест милиона динара.

Александра Стојановић, ПР градоначелника Лесковца, је том приликом истакла да је развијена, модерна и квалитетна саобраћајна инфраструктура основ развоја осталих сегмената важних за функционисање локалне заједнице. Стојановићева је говорила о улагањима Града Лесковца и ЈП Урбанизам и изградња током 2020. године:

„Укупном сумом од 23 милиона динара завршена је реконструкција саобраћајнице у Предејану, улице 22. дивизија у насељу Анчики, Подгоричка и Бранка Радичевића, као и уградња гребаног асфалта на улицама широм Лесковца и околине. Крају се приводе и радови на изградњи обилазнице око Светоилијског гробља вредни 22,8 милиона динара. Остало је да се уреде банкине и ограда на потпорном зиду, док је изградња канализационе мреже и коловоза завршена.“

Директор ЈП Урбанизам и изградња Новица Николић је рекао да је говорио о техничким детаљима процеса рехабилитације пута:

“У питању је уређење 500 метара овог општинског пута ширине 5 метара. Одабрани извођач радова је АБ Коп, банкине су припремљене и ускоро ће бити постављене, док се тренутно уграђује завршни асфалтни слој.”

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија