wrapper

Овим путем обавештавамо јавност да је данас расписан тендер за почетак друге фазе грађевинских радова на енергетској санацији објекта ОШ „Јосиф Костић“.

Захваљујемо наставницима јер ни у овим условима квалитет њиховог рада није умањен о чему сведоче бројни резултати ученика ове васпитно-образовне установе. Посебну захвалност на разумевању и стрпљењу дугујемо ученицима ове школе и њиховим родитељима.

Локална самоуправа је главни савезник родитеља и просветних радника, ми смо на истом задатку и делимо заједнички циљ - да свој деци пружимо што боље услове школовања и одрастања. Зато нас све радује вест да је данас расписан тендер за другу фазу радова на енергетској санацији ове установе, те можемо очекивати да ученици уђу у клупе у потпуно реновираној школи у другом полугођу. Уједно позивамо све квалитетне извођаче јавних радова да се пријаве на овај тендер.

Детаљније информације, конкурсну документацију и позив за подношење понуда можете преузети на следећем линку:

http://www.gradleskovac.org/index.php/e-uprava/javne-nabavke/795-gr-d-vins-i-r-d-vi-n-n-rg-s-s-n-ci-i-b-sh-sif-s-ic-u-l-s-vcu-2-f-z-n-br-023-3-19

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија