wrapper

Министарство државне управе и локалне самоуправе је граду Лесковцу одобрило средства у износу од 127,5 милиона динара за реализацију пројекта „Град на длану“ који се спроводи у оквиру Пројекта „Партнерство за локални развој“. Укупна вредност износи 150 милиона динара, те ће учешће града износити 22,5 милиона.

„Град на длану“ подразумева постављање система техничке заштите, тј. система видео обезбеђења и видео надзора и има за циљ повећавање безбедности самих грађана као и повећање безбедности саобраћаја и интегрисање свих система техничке заштите у један централизован систем. На систем би, поред камера на улицама и раскрсницама биле повезане школе, установе, градски паркови, спортска игралишта и друге јавне површине.

Представници Министарства државне управе и локалне самоуправе Ненад Маринковић, Дејан Лукић, Михаило Јованић, Душан Поповић и Борис Копиловић данас су боравили у Лесковцу како би са руководиоцима града Лесковца, на челу са градоначелником др. сци. мед. Гораном Цветановићем разговарали о детаљима пројекта и најавили да се почетак радова очекује до краја текуће године.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија