wrapper

Градоначелник Лесковца др Горан Цветановић данас је у свом Кабинету приредио пријем за Зорана Илића, учитеља у ОШ „Светозар Марковић“ који се наредне године, са још двоје учитеља из Србије, такмичи за титулу најбољег наставника света.

Пријему је поред Илића присуствовала Ивона Јовановић, представница Удружења за подстицање предузетништва „Живојин Мишић“ које је изабрало троје кандидата за такмичење.

„Локална самоуправа свесрдно подржава најбоље међу нама јер ваша иновативност и рад вредан дивљења имају дуготрајне позитивне ефекте на децу и младе. Подржавамо и увек ћемо подржавати успешне просветне раднике јер својим понашањем и успесима пружају прави узор нашој деци, у данашње време то је оно што нам је преко потребно“ – рекао је градоанечлник Цветановић на пријему и најавио да ће Илића кандидовати за Октобарску награду Града Лесковца.

Зоран Илић је казао да се труди да својим радом подстакне колеге да се њихово знање и прича усмере ка ученицима и да својим радом обликују човека 21. века који ће знати да буде јак током свог одрастања и захвалио се градоначелнику на кандидатури.

Ивона Јовановић је поручила да ће се Удружење „Живојин Мишић“ потрудити да на што бољи начин представи Град Лесковац и ОШ „Светозар Марковић“ на такмичењу.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија