wrapper

Након реконструкције коловоза и водоводне мреже и изградње канализационе, улица Симе Погачаревића, деоница пута Лесковац - Власотинце добила је ново осветљење, 62 ЛЕД светиљке.
 
Тим поводом одржана је конференција за медије на којој је Александра Ђорђевић, члан Градског већа рекла како су радови на овом путу један од пројеката који је обележио претходну 2020. годину.
 
"У реконструкцију 6,5 километара саобраћајнице Путеви Србије су уложили 283,3 милиона динара, а радови си изведени на коловозној конструкцији, одводњавању и хидротехничким објектима, на мостовским конструкцијама, на измештању стубова расвете и теклекомуникација и на саобраћајној сигнализацији.
Добра сарадња нашег града и предузећа Путеви Србије приликом реконструкције овог пута огледа се и у чињеници да је град Лесковац уложио сопствена средства у реконструкцију водоводне и изградњу канализационе мреже укупне вредности 42,2 милиона динара. Путеви Србије су уложили и средства на изградњи уличног осветљења у улици Симе Погачеревића. Вредност инвестиције је 26,9 милиона динара. Уграђене су светиљке са LED изворима светлости, на новопостављеним челично цевастим поцинкованим стубовима, као и кабл дужине од 1900m."

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија