wrapper

Јуче је светски признат глумац млађе генерације Милош Биковић отворио 12. LIFFE у присуству великог броја синеаста, уметника, глумаца и поштовалаца уметности покретних слика.

Сва места у сали Народног позоришта су била попуњена, публика је са уживањем пратила програм у оквиру ког је наш прослављени доајен српског глумишта Богдан Диклић добио награду „Живојин Жика Павловић“ за животно дело, а приказан је и популарни филм „Балканска међа“.

Читав град одише фестивалском атмосфером, лесковачка публика је прошетала црвеним тепихом а добила је прилику да погледа најбоље филмове и најновије серије са простора бивше Југославије. Локална самоуправа свесрдно подржава и промовише ову изетно цењену манифестацију захваљујући којој се Град Лесковац заузима значајну позицију на културно-уметничкој мапи региона. Из тог разлога смо поставили јарболе на којима се вијоре заставе Републике Србије, Града Лесковца и LIFFE-a на четири локације у граду: у Влајковој улици иза компаније Актавис, у северној индустријској зони испред компаније Аптив Пакард, на улазу у насеље Бобиште и преко пута Средње пољопривредне школе.

Овим путем подсећамо јавност да је Град Лесковац недавно добио још једно обележје са пуним називом града, који је изузетно популаран међу омладином. Овај симбол у центру града је донација грчке компаније Аутостоп и Илуте која успешно послује у нашем граду.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија