wrapper

Град Лесковац је данас организовао посету Коњичком и Аеро клубу , где је велики број грађана имао прилике да се упозна са активностима ових клубова али и да се дружи са градоначелником Лесковца др Гораном Цветановићем.

Присутни малишани имали су прилике да се возе кочијама, да се друже са понијем, да упознају правила пилотирања једрилицом, змајарем, параглајдером. Уз звуке дечје музике, воће и змајеве, деца су могла да се упознају и са хобијем прављења макета авиона.

„Ближи се крај распуста, наша деца ће ускоро сести у школске клупе и кренути у нове животне подвиге. Како бисмо им крај распуста учинили незаборавним и лепим, Град Лесковац организује ова дружења“ рекала је Сања Цонић, члан Месне заједнице „Јужноморавских бригада“.

Наташа Нишкић, плот једрилице је позвала све заинтересоване малишане да се одлуче за овај несвакидашњи позив јер, како каже Наташа: „Када добијете крила цео свет је ваш“.

Градоначелнику Лесковца др Горану Цветановићу, председник Аеро Клуба „Саша Митровић“ Предраг Јанковић је уручио захвалницу клуба за несебичну помоћ коју пружа овом клубу.

ФОТОГРАФИЈЕ СА ДАНАШЊЕГ ДУЖЕЊА МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија