wrapper

Шесту годину заредом месна заједница и фудбалски клуб из Горњег Крајинца организују турнир у малом фудбалу на терену основне школе.

Спортисте је у име Локалне самоуправе поздравио Зоран Вукашиновић, секретар Скупштине Града Лесковца и поручио:

"Нас, љубитеље фудбала, окупља љубав према овом спорту. Дакле, страст према најбитнијој ствари на свету окупља нас на оваквим турнирима. Град улаже значајна средства у спорт као промоцију здравог начина живота и ово је, пре свега, порука и поздрав градоначелника свима да ћемо наставити са оваквим манифестацијама. Свим учесницима турнира желим успех у такмичењу, а свим гледао желим да уживају у овом турниру. Овакви турнири промовишу здрав начин живота, а ми ћемо симболичним поклоном фудбалских лопти фудбалском клубу из Горњег Крајница отворити овај турнир. Пуно успеха у даљем такмичењу желим фудбалском клубу из Горњем Крајинца. Уживајте у овом спорту!"

Подсетимо, Град Лесковац је финансирао уређење спортског терена у Горњем Крајинцу и поставио осветљење чиме су се стекли услови за одржавање турнира, а завршена је и реконструкција свлачионица фудбалског клуба, за шта је издвојено 2,7 милиона динара. Град такође из свог буџета пројектно финансира фудбалски клуб „Горње Крајинце“.

 

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија