wrapper

Данас су у селу Војиница почели радови на уређењу саобраћајнице у дужини од преко 850 метара. Средства за реализацију овог важног пројекта у вредности од 6,2 милиона динара обезбедио је Град Лесковац. Извођач радова је „ПЕРИЦА ЈОВИЋ предузетник АБ КОП“ из Власотинца.

У име локалне самоуправе обратила се Јелена Стаменковић, помоћник градоначелника Лесковца, која је казала:

„Ова саобраћајница је била од шљунка и слоја струганог асфалта, дотрајала и оштећена, и са неједнаком ширином пута. За скоро 90 дана мештани овог села добиће нову и модерну саобраћајницу у дужини од преко 850 метара.

Град Лесковац издваја значајна средства како би наши путеви били уређени, модерни и адекватни за концентрацију саобраћаја у нашем граду. На том пољу не занемарује се ниједан део територије што показују ови и бројни други радови који се изводе у грделичком крају.“

Љиљана Михајловић, технички директор ЈП Урбанизам и изградња, је том приликом истакла:

„Кренули су радови на уређењу овог дела локланог некатегорисаног пута за Војиницу. Урађен је пројекат и прибављено решење о одобрењу радова од надлежног одељења Градске управе града Лесковца, урађен је пројекат за цео пут. Сада се изводе раодви у дужини од преко 850 метара.

Тренутно се изводе радови на профилисању одводних јаркова и постављању армирано бетноских цевастих пропуста, након тога ће бити радови на уградњи тампона шљунка и туцаника и једног слоја асфалта од дебљини од 7 цм, БНХС 16.“

Мештанин овог села Жарко Станковић рекао је да им је тај пут био највећи проблем до сада, захвалио се свима, посебно градоначелнику Цветановићу на радовима који се изводе у њиховом месту, који ће значајно побољшати квалитет њиховог живота.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија