wrapper

Данас су у Лесковцу отворена два нова продајна објекта апотеке „БЕНУ“, један у склопу продајног објекта „РОДЕ“, док је други отворен у насељу Дубочица у склопу хипермаркета „ИДЕА СУПЕР“.

Тим поводом је помоћник градоначелника Андреа Тошић посетила је ове објекте, поздравила запослене и руководство и казала следеће:

„Токови модерног друштва и закони тржишта изискују велику професионалност, посвећеност послу и врхунску услугу. Апотеке Бену су избориле своје место на тржишту, нашле су пут до потрошача у Лесковцу и константно раде на унапређењу својих услуга и едукацији свог стручног кадра. Апотека у оквиру Супер Идее у нашем граду је добра вест за Лесковчане, а још једна добра вест је да ће један други ланац апотека који је однедавно почео да послује у Лесковцу почети да ради 24 часова дневно што је неко време представљало проблем за све наше суграђане.“

БЕНУ установа броји 375 апотека широм Србије, што са две нове локације у граду Лесковцу чини укупно 377 апотека. БЕНУ на територији града Лесковца има чак 5 апотека.

“Званично отварање БЕНУ апотека у Лесковцу, обележили смо данас, 03.02.2020, у 12 часова у улици Млинска бр. 146 (у склопу Рода маркета) и у 14 часова у улици Боре Пиксле бб (у склопу Идеа маркета). Поносни смо јер смо имали велику подршку наших драгих сарадника и званичника града Лесковца, којима се овом приликом и захваљујемо.
Наш слоган је “Поуздан партнер у заштити здравља” и овим путем поручујемо свим грађанима Лесковца да се у сваком моменту могу ослонити на наш стручан кадар из света фармације и да буду слободни да потраже савет у нашим апотекама, како у Лесковцу тако и свуда широм Србије.
Такође, поред изузеног асортимана можемо вам понудити и свакодневне промоције различитих реномираних брендова,” - изјавили су из маркетинг сектора ЗУ БЕНУ.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија