wrapper

Данас је у Лесковцу отворен нови продајни објекат - руски маркет Светофор.

„Град Лесковац константно оправдава БФЦ сертификат са процентом испуњености 96,33%. Само у последњих десет дана отворили смо нови продајни центар компаније Каталог, фабрику намештаја Дитс, инвестицију вредну преко милион евра, где имате продајни салон, производни салон и пре тачно седам дана смо отворили велики аква парк, вредност инвестиције 2 милиона евра. Данас отварамо трговину на велико и мало руске фирме, преведене са руског – Семафор, на простору од преко 1000 метара квадратних, са ценама које су од 30-40% ниже, у ком ће се наћи негде око 80% домаћих, и 20% руских производа,“ – рекао је градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић који је присуствовао отварању овог продајног ланца и додао да је ово једини продајни објекат од Крушевца према југу и југоистоку Србије, пожелео им успешан рад и рекао да ће у Лесковцу увек имати доброг партнера.

У име компаније Светофор Граду Лесковцу и градоначенику Цветановићу на подршци и топлој добродошлици захвалио се Саша Димитријевић, менаџер објекта.

„У асортиману имамо тканину, текстил, прехрану, хемију, све за једно домаћинство, на 1080 метара квадратних се простире само продајна хала, и ово је један од већих објеката у Србији.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија