wrapper

Основна школа „Трајко Стаменковић“ данас је обележила 35 година постојања и рада.

Јубилеј је прослављен у сали Народног позоришта у Лесковцу предивном приредбом који су извели ученици ове школе.

Директорка школе Сунчица Илић поздравила је госте у име читавог колектива и нагласила да је школа „Трајко Стаменковић“ за својих 35 година постојања низала бројне успехе. Илићева је истакла добру сарадњу са локалном самоуправом и захвалила се на разумевaњу за потребе школе, посебно се осврнувши на енергетску санацију и постављање ограде око школе чиме су побољшани услови за боравак деце у учионицама и повећана њихова безбедност.

За ове намене издвојена су средства у износу од преко 13 милиона динара.

У име локалне самоуправе дан школе честитала је Александра Стојановић, ПР градоначелника Лесковца рекавши да је ова установа вредна поштовања и дивљења и да Град Лесковац пружа пуну подршку просветним радницима, који обављају посао достојан хероја. Стојановићева је овом приликом колективу школе пожелела успех у даљем раду и ученицима поручила да буду вредни и марљиви.

„Наука и знање се множе када се деле. Зато, драга децо, отворених срца и отвореног ума прихватите знање које вам ваши наставници пружају. Запамтите, само образовано људско биће достиже своју пуну висину.“ – закључила је портпарол градоначелника.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија