wrapper

Данас су на градском тргу одржане ускршње радионице које је Град Лесковац огрнизовао у сарадњи са ПУ Вукица Митровић и вртића Агнес.

Велики број малишана који се окупио на поменутом дружењу имао је прилику да се забави и ужива у безброј активности које је су организатори за њих припремили од аниматора и маскота, преко разних такмичења и ликовних радионица и играоница.

Поменути скуп отворила је Александра Стојановић, ПР градоначелника, речима:

„Град Лесковац се труди да малишанима пружи разноврсне садржаје. Дружења у Централном градском парку, Аеро и Коњичком клубу, роштиљање на Хисару, вожња бицикала, су већ традиционални догађаји који обележе свако лето у нашем граду.

Ове године у сарадњи са Предшколском установом Вукица Митровић и вртићем Агнес организоване су Ускршње радионице на којима ће малишани имати прилику да осликавају јаја, друже се са аниматорима, да се такмиче у ношењу јаја у кашикама... Данас смо се окупили овде, да на ускршњи понедељак нашим малишанима још више приближимо овај највећи хришћански празник и да сви заједно уживамо у активностима карактеристичним за Ускрс.“

Сви малишани који су учестововали у ускршњим радионицама добили су бесплатне ваучере за једночасовни боравак у играоници Jungle која се налази у ТЦ Сајам.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија