wrapper

Данас је извршни одбор НАЛЕД-а одржао 13. годишњу конференцију о економским реформама у Србији поводом представљања 100 препорука за боље услове пословања. Уједно је у оквиру онлајн конференције представљено 13. издање Сиве књиге, и заједно са лидерима Владе и међународне заједнице размотрени су реформски приоритети и мере за подршку привреди у условима пандемије. Овој седници присуствовао је и градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић, члан управног одбора НАЛЕД-а.

Кључни говорници на седници били су председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, министарка за рад, запошљавање борачка и социјална питања Дарија Кисић- Тепавчевић, министарка енергетике и рударства Зорана Михајловић, министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић, амбасадор Европске уније у Србији Сем Фабрици, амбасадор Немачке Томас Шиб, амбасадор Шведске Јан Лундин, амбасадорка Уједињеног краљевства Шан Меклауд, генерални директор компаније Кока-кола Светослав Атанасов и председник извршног одбора НАЛЕД-а Дејан Ђокић.

Лесковац остварује одличну сарадњу са НАЛЕД-ом који је прошле године по четврти пут граду на Ветерници издао БФЦ сертификат за локалну самоуправу за изузетном пословним амбијентом, идеалним како за страна тако и за домаћа улагања.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија