wrapper

Око 1000 љубитеља двоточкаша из земље и иностранства се данас окупило испред СРЦ-а Дубочица на првом мото-скупу у организацији Мото клуба Лесковац и Туристичке организације Лесковац под покровитељством Града.

Овај импозантни скуп је продефиловао улицама Лесковца а затим се вратио на место окупљања где су организоване бајкерске игре, али се уживало и у лесковачком роштиљу.

Бајкери су се такмичили у вучењу конопца, као и у најспоријој вожњи, а посетиоци су имали прилику да испробају и родео. Један од најзанимљивијих призора су били најмлађи бајкери који су се учествовали у дефилеу и такмичарском делу на дечјим мотоциклима.

Испред Локалне самоуправе се присутнима обратила Александра Стојановић, ПР градоначелника, која је истакла да је Лесковац град са великим бројем квалитетних догађаја с обзиром на то да је у току Лесковачки интернационални фестивал филмске режије.

„Желим свим учесницма и посматрачима да уживају у овој манифестацији за коју се надам да ће, с обзиром на енергију коју носи, постати једна лепа традиција коју ће Лесковац неговати.“

На бини испред СРЦ Дубочица је наступила локална група С.Н.А.П ФМ, као предгрупа за спектакл вечери – концерт култне рок групе Кербер.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија