wrapper

У Лесковцу је данас одржано 10. јубиларно саветовање за воћаре „Агролидер“ под слоганом „Може више и боље“. Отварању је присуствовао велики број излагача, али и пољопривредника који су се окупили да размене своја искуства и на тај начин побољшају своју производњу.

Присутнима се у име организатора обратио Горан Тасић који је том приликом истакао значај ових пољопривредних саветовања који су од велике користи за пољопривреднике јер им помажу да унапреде своју производњу и остваре боље резултате. Захвалио је локалној самоуправи која је покровитељ ових традиционалних пољопривредних саветовања.

У име локалне самоуправе присутнима се обратио члан Градског већа Владимир Бранковић који је поздравио све присутне и пожелео да им ова година буде берићетнија са што више пољопривредних приноса.

„Учесници овог пољопривредног саветовања биће у прилици да виде и чују много тога о најновијим технолошким достигнућима из области аграра. Упознаће се и са најпрестижнијим и најактуелнијим трендовима за развој пољопривреде, посебно воћарства. Град Лесковац на челу са градоначелником др Гораном Цветановићем препознаје потенцијал пољопривреде и сваке године за њен развој одваја значајна новчана средства“, -додао је Бранковић.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија