wrapper

У току су радови на реконструкцији водоводне мреже у улици Зеке Буљубаше у насељу Подврце. Радови се изводе у дужини од 303 метара, вредности 4,2 милиона динара.

Градоначелник Лесковца др сци мед. Горан Цветановић је са својим сарадницима обишао поменуте радове, а присутнима се обратила заменица градоначелника др Јасмина Ранђеловић рекавши:

„Након реконструисања водоводне мреже, мештанима овог краја биће обезбеђено, пре свега, редовно водоснабдевање, а и хигијенски услови ће се, самим тим, подићи на виши ниво.

Град Лесковац ће наставити са унапређењем услова и у овом насељу, јер сви његови становници заслужују једнаке услове за живот.“

Заменица Ранђеловић подсетила је и да је недавно у истом насељу завршена и реконструкција водоводне мреже у улици Поречкој, вредности 4 милиона динара.

У име житеља овог насеља обратио се Јануш Алиловића који је рекао да у овом насељу живи највећи број Рома и да им много значи све што локална самоуправа чини за њих. Он се захвалио и градоначелнику Цветановићу:

„Градоначелник Цветановић води бригу о ромској популацији и реализује све оно што обећа. Хвала му на томе.“

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија