wrapper

У лесковачкој гимназији данас су награђени најбољи ученици који су се пласирали на Републичком такмичењу из различитих предмета.

Директор ове васпитно-образовне установе Драгана Цветановић том приликом истакла је следеће:

„Данас награђујемо победнике. Они су победници наше школе, али и нашег града. Својим радом промовишу како Гимназију тако и средину у којој раде и напредују. Због тога је овде данас са нама и градоначелник лично, као и Јасмина Ранђеловић, заменик градоначелника Града Лесковца.“

Јасмина Ранђеловић поздравила је све присутне у име Града и градоначелника Лесковца др Горана Цветановића:

„Захваљујући марљивим, вредним, упорним и радним ученицима који остварују значајне резултате Гимназија одржава традицију по којој је чувена од почетка свог постојања.

Образовање је најмоћније оружје које можете употребити да промените свет, а ви сте на добром путу да то постигнете и град Лесковац је срећан што се може поносити вама и ваш је савезник на том путу.“

Директорка Цветановић уручила је захвалнице градоначелнику Лесковца и Бранкици Стаменковић, члану Градског већа, која је том приликом казала:

„Није лако стићи до Републичког такмичења, а још теже је на истом се издвојити и освојити неко од првих места. Ви сте успели и честитамо вам на томе.“ Стаменковићева је честитала и професорима који су несебично поделили своје знање, свесни да се знање увећава када се дели и на тај начин поплочали пут до успеха.

Tagged under

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија