wrapper

Данас је из буџета града Лесковца на рачун ЈКП "Комуналац" Лесковац исплаћена сума од 11,5 милиона динара на име испостављених привремених ситуација за одржавање зелених површина на територији града Лесковца, Вучја и Брестовца, као и за одржавање чистоће на територији града Лесковца и насељеног места Вучја. 

Да подсетимо, услуге се исплаћују на основу потписаних уговора између града Лесковца и ЈКП "Комуналац" за обављање комуналних делатности у укупној вредности од 191 милион динара за текућу 2021. годину.

Ради побољшања пружања комуналних услуга становницима читаве територије града и адекватног одржавања хигијене у Лесковцу у обнављање механизације јавно комуналних предузећа Комуналац, Грделица и Водоводод уложена је сума од 210 милиона динара. И поред свих наведених издвајања за механизацију и услуге које предузећа пружају чињеница је да хигијена у граду може бити на вишем нивоу што пре свега зависи од боље организације рада предузећа задужених за обављање тог послa.

Руководство града Лесковца овим путем апелује на грађане да смеће одлажу на местима предвиђеним за ту намену, да воде рачуна о околини и тиме помогну надлежним градским службама у одржавању хигијене у граду како бисмо сви имали чистије и уређеније окружење.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија