wrapper

Објекти месних заједница играју веома важну улогу у животу целокупне заједнице. Управо због тога, Град Лесковац, као одговорна локална самоуправа, помаже своје месне заједнице и константно улаже у њихов развој.

Након реконстуисаних просторија месне заједнице у Великој Сејаници, Малој Копашници, Доњем Буниброду, Горњој Бунуши, Горњем и Доњем Трњану, месне заједнице Вељко Влаховић, Центар, у току ове године завршени су радови и на адаптацији објекта месне заједнице „Марко Црни“ у Радничком насељу.

Шеф Кабинета градоначелника Лесковца Милан Ничић говорио је о овим радовима:

„Удруженим снагама мештана из ове месне заједнице и локалне самоуправе уложено је око 200 хиљада динара како би и ова зграда месне заједница добила свој сјај. Објекат је реновиран, уређена је фасада, окречени су зидови, реконструисан санитарни чвор, а завршени су и електро, као и водоинталатерски радови. Становници овог дела града добили су један леп и функционалан објекат који ће им, сигуран сам, бити центар окупљања и доношења важних одлука.“

Присутнима се обратио и председник месне заједнице „Марко Црни“ Небојша Перовић који се захвалио Граду и градоначелнику др Горану Цветановићу на подршци и истакао да ће им овај нови објекат који су добили од Града много значити и да планирају да на том простору отворе едукативни центар како би заједнички решавали све потенцијалне проблеме грађана. Председник Перовић подсетио је и да је већина улица у том крају уређено, попут Радничке и Влајкове, као и да је реконструисана водоводна мрежа у улици Поречкој и да се тренутно изводе радови у улици Зеке Буљубаше.

Град Лесковац

ГРАД ЛЕСКОВАЦ

  Пана Ђукића 9-11
16 000 Лесковац, Србија
   016/213-213
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Видео галерија